Двата пилотни епизода на сериала на Властелинът на пръстените“ ще бъдат презаснети, не

...
Двата пилотни епизода на сериала на Властелинът на пръстените“ ще бъдат презаснети, не
Коментари Харесай

Преснимат пилотните епизоди на най-скъпия сериал в историята

Двата пилотни епизода на сериала на „ Властелинът на пръстените “ ще бъдат презаснети, не наподобява евентуално оповестена за тази година премиерна дата да бъде спазена, заяви уеб сайтът indiewire.com.

Актьорът Том Бъдж, който се причисли към актьорския състав през януари предходната година, разгласи в своя Instagram, че е напуснал плана.  Изразявайки съжалението, той отбелязва, че е бил заставен да напусне, откакто шефовете на Amazon се срещнали с към този момент сниманите епизоди.

Бъдж по този начин и не разкри каква е била неговата роля, отбелязвайки единствено, че създателите на плана „ ще развиват образа в друга посока “.  Том благодари на екипа и се сбогува с „ Властелина на пръстените “ с като прикачи клип на парчето Ring Of Fire в осъществяване на Джони Кеш.

Междувременно порталът в Туитър The One Ring заяви, че двойният пилотен епизод, режисиран от Хаун Антонио Байона, в действителност е подготвен, само че управлението е решило да смени някои артисти, както и да промени някои от героите и редица подиуми.  Така че се възнамеряват презаснемания. Съответно премиерата, планувана за тази година, най-вероятно ще се състои по-късно.

Откакто беше оповестено в началото през 2017 година, новините за шоуто са нищожни и нередовни.  През последните месеци 20 нови членове на актьорския състав се причислиха към плана, а обобщение на поредицата беше обявено от TheOneRing.net.  Потвърдено бе, че в сериаля ще видим Нуменор, Мъгливите планини и столицата на елфите Линдон. Историята ще се развива в епохата на Втората епоха на Толкин, хилядолетия преди събитията от „ Хобитът “.

Но въпреки че филмов откъс или съответна премиерна дата към момента няма, някои значими детайлности въпреки всичко са известни. 

Припомняме, че следващата екранизация на историите на Толкин от Средната земя ще коства доста. Още през 2017 година, когато стана ясно, че Amazon е купил правата за „ Властелинът на пръстените “ - спечелвайки война за наддаване против Netflix - цифрата, обявено при тази продажба, бе 250 милиона $. Още преди да е сниман и един кадър, тази сума го направи най-скъпият ефирен сериал до момента. По-късно The Hollywood Reporter заяви, че в последна сметка цялата поредност ще коства над 1 милиард $.

 Актьорът Илайджа Ууд от филмовата трилогия на „ Властелинът на пръстените “ реагира на тази съответна сума по време на изявление, сбито: „ За мен това е полуда “.  За подтекст — трилогията на Питър Джаксън с Илайджа Ууд събра 2,92 милиарда $ по целия свят. Общият бюджет за трите кино лентата бе 281 милиона $.

250-милионната сделка за правата пристигна с ангажимент от пет сезона.  Петте сезона гарантират най-малко една цялостна история, разказана от началото до края, макар че постоянно има опция за повече, според от триумфа.  Сделката отчиташе и капацитета за обособени други сериали от света на Средната земя отвън тази акомодация.

Докато чакаме появяването на новия сериал, можем да се потопим в света на Толкин на стрийминг платформата HBO Go, където бяха качени трилогиите „ Властелинът на пръстените “ (кино версиите) и „ Хобит “ (удължените версии).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР